FOTO by Sézane

Moda

Naušnice u obliku golubica simbol su ljubavi i efektan dodir vašem outfitu!

Daria Lovrić 04. siječnja 2024.

Popularni i upečatljivi primjerci kakve obožavaju fashionistice!

Nakit je sredstvo izražavanja osobnog stila i estetike. On podiže outfit i može začiniti svaku odjevnu kombinaciju koliko god ona jednostavna bila.

Sézane zlatne naušnice u obliku ptice

Naušnice dodaju posebnu čar izgledu i nadopunjavaju odjeću, uklapajući se u sve stilove odijevanja. Dok će narukvica i lančić pasati na određene odjevne komade, naučnice možete kombinirati s gotovo svim komadima.

Sézane i kreativni duo Pangea pozdravljaju novu godinu svojom prvom suradnjom. Oda radosti, bojama i kreativnosti, ova nova zajednički dizajnirana kolekcija nakita prožima Sézaneov potpis s maštovitim, putovanjima nadahnutim svemirom Pangea – etikete koju su osnovale umjetnica Laëtitia Rouget i kreativna direktorica Colombine Jubert.

Svaka fashionistica koja prati trendove nosi ove naušnice!

Unutar Sézane kolekcije za oko nam je zapeo prekrasan par naušnica u obliku golubica. Golubica se često koristi kao simbol mira. Bijela golubica posebno ima dugu povijest kao simbol mira i ljubavi. Ova asocijacija potiče iz biblijske priče o Noi i njegovoj arci, gdje je golubica bila znak da je potop prestao i da se svijet vraća u normalu.

 Sézane zelene naušnice u obliku ptice
Sézane zelene naušnice u obliku ptice

Također, tijekom Prvog svjetskog rata i kasnije, bijela golubica je postala simbol mira i nenasilja. I u filmu „Sam u kući 2“ bijele golubice bile su simbol ljubavi i prijateljstva, a mladi Kevin je jednu dobio na poklon od gospođe iz Central Parka.

Popularni par iz Sézane kolekcije dolazi u zlatnoj i zelenoj boji. Zlatni modni dodaci često se koriste kako bi se dodao luksuzan i sofisticiran touch modnoj kombinaciji, dok ćete s druge strane odabirom zelenih naušnica unijeti razigranu i trendi notu.

Želite li se istaknuti na svakom koraku, svoj par naručite putem LINKA, po cijeni od 60€ za zeleni model ili 80€ za zlatni.