FOTO by Instagram @dominikzlatarniceisrebrnarnice @stan.and.stefan

Moda

Svaka fashionistica koja prati trendove nosi ove naušnice!

Daria Lovrić 11. prosinca 2023.

Pronašli smo povoljniju verziju "Botteginih" naušnica u obliku suze!

Svakodnevno pratimo modne trendove i smatramo da je naš posao obavijestiti vas o novitetima koji su vrijedni naših novčića i isplati ih se dodati u našu kolekciju. Trendovi nam pomažu da začinimo našu garderobu i uskočimo u novu sezonu.

Kada govorimo o modnim trendovima vezanim za modne dodatke, postoji određeni stil naušnica koji u zadnje vrijeme često viđamo na po modnim pistama, poznatim i slavnim osobama te u kolekcijama dizajnerskih brendova.

Riječ je o „teardrop“ naušnicama, odnosno modelu u obliku suze. Ove upečatljive naušnice postale su omiljene među ljubiteljicama mode jer se uklapaju u sve stilove odijevanja, odlično izgledaju na spuštenu i podignutu kosu i možete ih nositi u svim prilikama, bilo da je riječ o casual prilici ili svečanim događanjima.

„Teardrop“ naušnice skinule klasične karike s trona

Popularni brend Bottega Veneta začetnik je ovog trenda naušnica, a oblik suze pronašao je svoj put od piste do gradskog pločnika.

I dok slavne osobe od Kendall Jenner, preko Due Lipe i Belle Hadid do Rosie Huntington-Whiteley preferiraju originalan model ovih naušnica, mi smo veliki obožavatelji pristupačnijih alternativa.

Bottega Veneta’s naušnice

Botteginih naušnica često nema na zalihama i koštat će vas nevjerojatnih 1350$, a mi smo svoju verziju pronašli unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica.

Prekrasne naušnice u obliku suze dolaze u tri veličine te u dvije verzije. Ovisno o tome preferirate li srebrni nakit ili srebro s pozlatom, jedna od šest verzija će vam zasigurno prirasti k srcu.

Izgledaju poput popularnih naušnica Bottega Veneta od 1300 dolara koje vole slavne zvijezde.

Žudite li za luksuznim dizajnom, naušnice u obliku suze iz asortimana Dominik zlatarnica i srebrnarnica pružit će vam isti upečatljiv izgled kao Bottegine, a da ne morate bankrotirati.

Dolaze u 3 veličine u srebru i u srebru s pozlatom, a cijena najvećih iznosi 131.37 eura.

Pronaći ih možete na lokacijama City Center One East Zagreb, Supernova Garden Mall Zagreb, Supernova Koprivnica, Strossmayerova 8 Čakovec, Galerija Sjever Čakovec i Centar Lumini Varaždin.