FOTO by Instagram @noktitea / @_inspirenails_ / @naildaze.jpg

Ljepota

Narančasta dominira i na noktima – boja sočnog manga apsolutni je ljetni HIT

Daria Lovrić 29. srpnja 2022.

Nijansa slasnog voća savršeno odgovara uz preplanuli ten...

Ljubiteljice živahnih tonova i vibrantnih boja posebno uživaju ljeti kada imaju priliku svoj outfit oplemeniti jarkim efektnim bojama. Osim što uživamo u odjevnim komadima, modnim dodacima i obući u HIT bojama ljeta, one dominiraju u našem interijeru, ali se oslikavaju i na noktima i makeupu.

Nosi se – narančasto na noktima!

Zaljubljenice u narančastu boju oduševit će novi nail trend koji vlada u nail art salonima, a to je lak u veseloj edgy nijansi sočnog manga. Dosad smo imali priliku isprobati prošlogodišnji nail trend u boji zagorene naranče te nijansu iscijeđene naranče i obje su nas oduševile.

Novu nijansu narančaste fashionistice i nail artistice na društvenim mrežama najčešće označavaju hashtagom #mangonails, a možete ju prepoznati po nježnom pastelnom tonu.

Za razliku od jarko narančaste, zagorene naranče ili iscijeđene naranče koja iako je topla naginje neon narančastoj, mango nijansa je prirodne žive narančasto-žute boje.

Sočna živahna boja puna je pigmenta i toplih tonova koji u sebi imaju naznaku zelene, žute, ali i ružičaste – baš poput pravog manga. Iako je upečatljiva, ona ne “vrišti”, ali definitivno vodi glavnu riječ.

Ako ste zaljubljenik u egzotično voće i volite se isticati, sada je pravo vrijeme za mango boju manikure. Boja manga na noktima posebno će doći do izražaja u ljetnim mjesecima i savršeno naglasiti brončani ten.

Nas je oduševila i vjerujemo da će ovog ljeta dominirati plažom.