FOTO by Instagram @rachelveri / @sylllunia

Make-up

Nosi se – narančasto na noktima! Boja iscijeđene naranče apsolutni je hit!

Antonija Andabak 25. ožujka 2022.

Unesite živost na svojim noktima odabirom prave narančaste nijanse laka za nokte!

Veliki ljubitelji živahnih tonova koji razbuđuju na prvi pogled, oduševit će se najnovijim trendnom koji vlada u nail salonima, a to je lak u vibrantnoj i veseloj narančastoj nijansi!

Naravno, postoje različiti tonovi spomenute nijanse, pa je tako prošlogodišnji nail trend u boji zagorene naranče vrlo vješto zamijenila boja svježe iscijeđene naranče (pomiješane s malo limuna, dodali bismo).

Nova narančasta, ili kako je influenceri vole označiti hashtagom “#orangeisnewblack” živahna je nijansa koja u pojedinim slučajevima naginje i neon narančastoj ali se ipak zadržava u okvirima toplijih tonova.

Ako ste uz to zaljubljenik u to ukusno i sočno voće, nećete odoljeti svojom nail dizajneru izraziti želju da vam je iscrta na noktu, baš kao na ovom primjeru – preslatko, zar ne?

U potrazi za idealnom nijasom, slobodni smo predložiti nekoliko brendova koji obiluju širokim spektrom boja, kao što su OPI, essie i Catrice. 

Pogledajte kako izgleda boja iscijeđene naranče na noktima koja u svom punom potencijalu dolazi do izražaja kada koža potamni. Nekako nas prati osjećaj da će ova nijansa dugo ostati na tronu vaših/naših omiljenih!