FOTO by Disney

Moda

Najslađi vafl ruksak s Mickey Mouseom u glavnoj ulozi

admin 10. lipnja 2022.

I maslac koji se topi po njoj...

U Disneyu se uvijek trude kreirati najslađe stvari i teško možemo ostati imuni na njihove novitete. Posljednji u nizu je Mickey Mouse ruksak s jednim velikim vaflom u sredini i nekoliko manjih razbacanih po čitavoj podlozi. 

Mickey Mouse vafl ruksak
Mickey Mouse vafl ruksak

Napravite mjesta u svojem ormaru i uklopite u svoj stil ovaj slatki modni dodatak. U karakterističnom vafl dizajnu ovaj mini ruksak dolazi s nekoliko džepova, podesivim naramenicama i patentnim zatvaračem.

Mickey Mouse vafl ruksak

Iako je u prvotnoj verziji namijenjen djeci i nosi oznaku “For Kids” ne vidimo razlog zašto svoje outfite ne bismo upotpunili jednom ovakvom poslasticom. Dovoljno je velik da ga u ove ljetne dane možemo uzeti na plažu i u njega ubaciti osnovne stvari koje su nam potrebne.

Osim što je presladak, središnji vafl daje zanimljiv dizajn čitavoj torbici, a maslac koji se topi na njemu izgleda neodoljivo.

Mickey Mouse vafl ruksak
Mickey Mouse vafl ruksak

Davno smo pisalo o tome kako jutra započinjemo s Mickey Mouse pekačem za vafle, a sada imamo priliku ukomponirati i ruksak napuniti poslasticom za čitavu ekipu – i sve u znaku Mickey Mousea.

Mickey Mouse vafl ruksak

Ovaj Mickey Mouse ruksak pronašli smo unutar Disney web trgovine po cijeni od 88€.