Iće & piće

Jutra započinjemo s Mickey Mouse pekačem za vafle!

Viktoria Mikulić 04. studenoga 2021.

Oblik koji će nas odmah razvedriti...

Iako nama ništa ne može zamijeniti sočne palačinke, vafli su definitivno na dobrom putu…Nalik keksu, sastoje se od vafel listova i punjenja koje može biti od čokolade, marmelade, plazma ili oreo keksi i slično. Odlični su za doručak, kao desert ili međuobrok.

Za razliku od palačinki, vafle možete kreirati u brojnim oblicima, ovisno o pekaču kojeg koristite. Već smo ranije pisali o Hello Kitty i Star Wars pekaču, a ada je na redu omiljena Disney ikona.

Mi smo upravo naišli na ovaj simpatičan pekač u obliku glavice poznatog Mickey Mousea koji se prodaje u Primarku. Isti ne samo da će biti interesantan dječici, već i svim odraslim osobama koje su oduvijek zaljubljeni u cartoon likove.

Čim ugledamo ovaj vafl u obliku Mickey Mousea odmah se razvedrimo, stoga vam preporučujemo (ako ga planirate kupiti) koristiti ga odmah ujutro kako bi vam uljepšao cijeli dan. Barem subotom kada imamo puno vremena, posvetit ćemo se pripremi vafla i napuniti ih pudingom od vanilije i borovnicama, ili u zdravoj verziji s javorovim sirupom.

Za sve koji obožavaju slatke proizvode, trebali bi se čim prije uputiti po ovaj neodoljivi pekač. Iako Primark nema u Hrvatskoj, vrijedi izdvojiti jedno jutro ili popodne jer se nalazi samo na sat i pol vremena od Zagreba, točnije u Ljubljani.