FOTO by Etsy

Dekor

Najslađi set za posluživanje kave ili čaja s prvim gutljajem vodi vas u čarobnu šumu!

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

Inspirirat će vaš dan i izmamiti osmijeh na lice...

Temperature su sve niže i kako vrijeme odmiče sve će nas češće buditi kiša, magla ili mraz, pa tako sve do prvog snijega, za kojeg se nadamo da će ovog Božića stići. Sve je teže izvući se iz toplog i mekog kreveta nakon što se budilica oglasi, međutim sve to može popraviti šalica omiljenog napitka.

Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima
Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima

Neki početak dana, popodnevni odmor ili večer započinju šalicom kave, dok je drugima ipak čaj na prvom mjestu. Koji god napitak preferirali važno je odabrati lijepi set s kojim ćete započeti dan i upotpuniti doživljaj ispijanja kave ili čaja.

Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima 2
Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima

Set kao savršen poklon za fanove točkastog!

Sigurni smo da već imate omiljenu šalicu, no nije naodmet počastiti sebe ili vama osobu kompletom čajnika sa šalicom i tanjurićem, četvrtastim tanjurićem i keramičkom posudom u matching uzorku, točnije – točkastom ruhu.

Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima 3
Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima

Preslatki set šalica u jesenskom tonu za ispijanje toplog napitka u maglovitim jutrima

Set krasi crveni polka dot uzorak i šumski elementi, odnosno gljive amanita muscaria. Ovaj prekrasan set svaki će vas put, baš poput Alise u zemlji čudesa, inspirirati i odvesti mislima u čarobnu šumu.

Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima 4
Set za posluživanje kave ili čaja sa šumskim motivima

Svojim šarmantnim izgledom unijet će magičnu notu u vaš ambijent i uljepšati vam početak ili kraj dana. Ovaj keramički set izvrstan je poklon za vašu mamu, baku, sestru, prijateljicu i naravno za vas same.

Odličan je izbor za nadolazeći jesenski period i odlično će se uklopiti u naš interijer u koji svakodnevno unosimo jesenske dekoracije i šumske elemente. Možete naručiti dijelove ili cijeli set, a možete ga pronaći unutar Etsy web trgovine.