FOTO by H&M

Dekor

Preslatki set šalica u jesenskom tonu za ispijanje toplog napitka u maglovitim jutrima

Daria Lovrić 22. rujna 2022.

Nova H&M jesenska kolekcija home dekora otapa srca...

Temperature su sve niže, a jutra i večeri su posebno hladna. Sve je teže ustati na posao i izvući se iz toplog kreveta, čak i ako ste jutarnja osoba. Magla, mrak i niske temperature zasigurno nisu poticaj za ustajanje iz kreveta, međutim sve to može popraviti šalica omiljenog napitka.

H&M set šalica 1
H&M set šalica

Iako smo negdje čuli da postoje ljudi koji se bude veseli i prpošni, mi ne spadamo u tu skupinu i potrebna nam je kava kako bismo bili u stanju pričati s ljudima i krenuti u nove radne pobjede. Čak i ako niste ljubitelji kave vjerujemo da dan započinjete čajem, kakaom ili toplim mlijekom stoga smo se bacili u potragu za šarmantnim šalicama koje će nam izmamiti osmijeh na lice čim otvorimo oči.

H&M set šalica 2
H&M set šalica

Jutro uz H&M šalice

Unutar nove jesenske H&M kolekcije pronašli smo preslatki set za čaj ukrašen jesenskim detaljima koji će raznježiti čak i jutarnje mrgude i izmamiti im osmijeh na lice. Koji god napitak bio vaš eliksir uz ovaj neodoljivi set dan će započeti bolje.

H&M set šalica 3
H&M set šalica

Kućica, zečići, jež i ostala vesela družina detalji su koji krase ovaj set i s guštom ćete ga koristiti samostalno, ali i kada vas posjeti ostatak obitelji ili prijatelji.

H&M set šalica 4
H&M set šalica

Ovaj šarmantni set svakako se isplati nabaviti, a možete ga naručiti preko H&M web trgovine po cijeni od 29,99 €.