FOTO by Vivre.hr

Dekor

Vivre set čajnik sa šalicom kao savršen poklon za fanove točkastog!

Antonija Andabak 02. studenoga 2021.

Tko je za šalicu čaja?

Vrijeme početka dana, odmora i završetka istog nekome počinje sa šalicom kave, nekom čaja dok drugi preferiraju miks kako bi na kraju dana mogli mirno zaspati.

Često u tim ritualima zaboravljamo koliko je bitno i tada sebi ugoditi i odabrati lijepu šalicu iz s kojom ćete započeti dan.

Sigurni smo da već takvu omiljenu imate, no nije na odmet počastiti sebe, ili pak dragu vam osobu kompletom čajnika sa šalicom i tanjurićem u matching uzorku, točnije – točkastom uzorku.

Taj se, nikada popularniji uzorak provukao u sve sfere modnog svijeta a često ga viđamo i u kuhinjskog accessoriese-u, baš poput ovog! Nedavno smo i sami iskombinirali top najljepših točkastih šalica i to baš iz Vivre ponude, no polka dot set bila bi kao čarolija na Vašem stolu.

Ako biste ga odabrali kao poklon prijateljici, mami, sestri ili kumi, vjerujte, nećete pogriješiti, osobito ako vama drage osobe imaju u svom asortimanu nešto točkasto ali iskreno…tko ga nema ovih dana!

Ako ga pak namjeravate kupiti samo za sebe, doista ćete se osjećati da sebe tetošite i ugađate si, a to iskreno…svi pomalo zaboravljamo! Također, odlučite li u ovakvom elegantno setu poslužiti kavu gostima, budite sigurni da neće ostati ravnodušni – provjereno!

Set čajnik sa šalicom i tanjurićem 250 ml – 226,90kn

Ovaj predivan komplet izrađen je od porculana te vrlo kvalitetan, a ništa mu se neće dogoditi ako ga perete u perilici suđa. Njegova cijena trenutno iznosi 226,90 kuna i iako na prvu izgleda skupo, prilikom kupovine možete iskoristiti kod VIV40HR i osigurati si 40% nižu cijenu!