FOTO by Primark

Moda

Najslađe Disney čizmice za malena stopala i hod po snijegu!

Daria Lovrić 20. prosinca 2023.

Disney primjerci koji otapaju srca!

Ljubav prema crtanim filmovima povezuje nas s omiljenim likovima koji nam odmalena pa sve do danas mame osmijeh na lice. Kroz naše djetinjstvo, zajedno s njima prolazili smo kroz razne izazove i avanture te stvarali povezanost.

Disney čizme 1
Disney čizme – $9

Tu ljubav prenosimo i na naše mališane koji postaju zagriženi fanovi likova poput Mickeyja Mouse, Daisy Duck, Frozen i drugih Disney likova.

Disney čizme 2
Disney čizme – $17

S obzirom na niske temperature, vjerujemo da ste u potrazi za dječjim novitetima koji će im osigurati toplinu i udobnost na svakom koraku, kako bi neometano mogli istraživati čaroliju Adventa. Osim što je vrlo važno da obuća za djecu bude praktična, topla i udobna, važno je i da lijepo izgleda.

Najslađe čizmice u povijesti čovječanstva!

Popularni brend Primark je naša omiljena shopping destinacija koju posjećujemo svake godine iznova prije božićnih blagdana. Svaki put uspijemo pronaći preslatke i praktične poklone za cijelu obitelj po vrlo pristupačnim cijenama.

Disney čizme 3
Disney čizme – $9

Ovog puta smo se odlučili za kupnju čizmica i jednim primjerkom riješili brige oko poklona. Bilo da kod kuće imali manje ili veće dijete, Primark izbor je zaista šarolik.

Unutar asortimana pronašli smo mini primjerke s motivima preslatkog Mickeyja Mousea u predivnoj maslinasto-zelenoj boji i Daisy Duck u plavoj. Šarmantni novitet s krznenim pomponima i ružičastim mašnicama oduševit će svaku malenu fashionisticu.

Disney čizme – $16

Za nešto stariju djecu tu su Frozen, Lilo i Stitch modeli. Ako ste u potrazi za novim čizmicama za najslađa mala stopala, cijelu ponudu pogledajte putem Primark web trgovine.