FOTO by Disney

Dekor

Bambi, Winnie the Pooh, Mickey Mouse – najslađe šalice u povijesti čovječanstva!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2022.

Disney kolekcija šalica razmazit će nas u potpunosti - jer magija je u detaljima…

Ako ste dosad kasnili na posao zbog lijenog ustajanja i redovitog ispijanja kavice po pola sata, sada bi se jutarnje pijuckanje kave ili čaja moglo protegnuti na još nekoliko minuta duže. No dobro, 15 minuta kašnjenja je prihvatljivo, zar ne?

Jednostavno je nemoguće odvojiti se od ovih božanstvenih šalica koje smo upravo pronašli u Disney trgovini, a koje će našu cozy jesensku atmosferu u dnevnom boravku ili kuhinji učiniti još slađom.

Ako ste još uvijek pomalo depresivni zbog završetka godišnjeg odmora, sada je pravo vrijeme da se oraspoložite jednom od ovih šalica koje dolaze s omiljenim Disney likovima kao što su Mickey Mouse, Bambi, Winnie The Pooh i slično.

Disney set šalica idealan je za bajkovita jutra

Najslađa od svih nam je ona s poklopcem koji će vaš napitak uvijek održavati toplim, a koji dolazi u obliku kultnih mišića s kuharskom kapom.

Za jesenske dane, tu su još dvije šalice koje su jednostavno ljubav na prvi pogled. U šarmantnim jesenskim bojama, svoje mjesto na Disney novitetima pronašli su Bambi i Winnie the Pooh, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je od ovih šalica dražesnija.

Disney šalice za uživanje u omiljenim napicima 

Sigurni smo da ćete se osjećati slatko poput meda prilikom pijuckanja iz ove keramičke šalice Winnie the Pooh, dok će va da započeti još ljepše ako se se odlučite za prekrasan dizajn ilustriranog Bambija u različitim pozama i izrazima lica.

disney šalice

U nastavku donosimo još ekoliko modela šalica koje ćete zasigurno poželjeti i u svom domu:

Ove ljupke šalice možete pronaći na Disney web shopu!