FOTO by Instagram @monmayernails / @nailssbykate / @ elegant.hr

Ljepota

Najljepše manikure koje slave ljubav! Škicnite najzanimljivije primjerke!

Daria Lovrić 02. veljače 2024.

Potražite inspiraciju za noktiće u ljubavnom ruhu!

Odlazak na manikuru jedan je od najčešćih tretmana koje si žene priušte gotovo svaki mjesec. Lijepi i njegovani nokti odaju dojam higijene i karaktera te čine veliku promjenu u cjelokupnom dojmu.

Najčešće biramo jednostavne manikure u jednoj boji, međutim dolaskom blagdana i popularnih praznika često se odvažimo na zanimljive noktiće efektnog dizajna.

Neovisno o tome jeste li fan Dana zaljubljenih i slavite li ga ili ne, sada je idealan trenutak za posebniju manikuru koja slavi ljubav.

Veljaču dočekujemo s manikurom u ljubavnom ruhu!

Vjerujemo da ovih dana svuda po društvenim mrežama viđate zanimljive kreativne i umjetničke ideje za manikure, stoga smo odlučili izdvojiti neke od nama najljepših i inspirirati vas za sljedeći posjet nail artistu.

Preferirate li neutralne tonove i minimalistički look, poigrajte se podlogom nokta u svijetlim i neutralnim tonovima koje ćete ukrasiti motivima srca.

Također, želite li da vaša manikura privlači poglede, možete se poigrati slovima i na jednoj ruci ispisati riječi koje vas motiviraju.

Želite li noktiće ukrasiti efektnim detaljima, a ne želite previše upadljivu manikuru, poigrajte se kraćom dužinom nokta.

Klasična francuska manikura, micro ili duboka, još će ljepše izgledati u crvenoj boji s ljubavnim motivima i zlatnim detaljima.

Dugi ili kratki nokti, kockasti, ovalni ili bademasti, minimalistički ili upečatljivi, koji god bili vaš favorit, pogledajte primjere čiji će vas dizajn inspirirati za vašu sljedeću manikuru.