FOTO by Instagram @thegelschack_ / @oliveandjune

Njega kože

Veljaču dočekujemo s manikurom u ljubavnom ruhu! Škicnite primjerke s Instagrama!

Viktoria Šafranić 29. siječnja 2021.

Neka i vaši nokti osjete pravu ljubav...

Odlazak na manikuru jedan je od vaših nezaobilaznih mjesečnih tretmana, jer ste svjesni da lijepi nokti odaju dojam higijene i karaktera? Uz novi dizajn osjećate se poput princeze i nije vam žao potrošiti malen dio budžeta kako bi vaši nokti u svakom trenu izgledali uredno i njegovano?

Imate smisla za raznorazne ilustracije i obožavate ukrašavati nokte? Smatrate da je gotovo nemoguće vaše ideje nekome objasniti i vjerujete da ćete sami postići najbolji rezultat? Imate mirnu ruku i sve što zamislite, pretočite u djelo tako da nema smisla odlaziti kod kozmetičara?

Vjerujete da možete proći puno povoljnije, a doći do jednakog finalnog toucha? Povoljni i kvalitetni essence shine last&go vaši su make up suputnici za ovu veljaču.

No kojoj god skupini pripadali, mi nismo ovdje da se miješamo u vaše odluke, već da vam predstavimo najposebnije nokte – ovog puta u znaku Valentinova. Neovisno o tome na koji način ćete postići jednu od ovih kreacija, na nama je tek da vam olakšamo potragu i izdvojimo za svakoga ponešto.

Od neutralnih manikura, koje eventualno krasi motiv srca ili usna, nešto kompleksnijih s natpisom Love ili You, do pastelnih ili potpuno obojenih nokti u jarko ili bordo crvenu boju – ovo su nokti čiji je predznak ljubav.

Nadamo se da će vam barem jedna od ovih 10 ideja poslužiti kao inspiracija za manikuru u najromantičnijem mjesecu u godini. Jedno je sigurno – s nijednom ne možete pogriješiti jer je zaista svaki poseban na svoj način.

U nastavku ‘valentinovske nokte’ s Instagrama koji neće proći nezamijećeno: