FOTO by Müller / Instagram @globalfoodnews

Dom

Najbolje od Ferrera! Stigao adventski kalendar pun slatkih iznenađenja!

Daria Lovrić 24. listopada 2023.

Neizmjeran užitak koji će skratiti period iščekivanja Božića!

Bez obzira na osobne preferencije, moramo priznati da još nismo kušali Ferrero proizvod koji nije oduševio naša nepca. Njihova široka paleta slatkih delicija pruža nezaboravno iskustvo, a jedinstvene kombinacije okusa osvajaju već pri prvom zalogaju.

Navikli smo da su Ferrero proizvodi punog okusa i bez obzira jeste li ljubitelj čokolade, lješnjaka ili voćnih nota, oni zadovoljavaju svačiji ukus.

Padom temperatura, krećemo u potragu za novim slasticama i okusima, a popularni brendovi već su krenuli s lansiranjem ukusnih slastica i adventskih kalendara.

Ferrero adventski kalendar 1
Ferrero adventski kalendar

Nedavno smo vam predstavili Kinder adventski kalendar za sve ljubitelje bijele čokolade i onaj u obliku zvijezde, a sada je vrijeme za Ferrero novitet.

Za one koji se ne mogu odlučiti koji im je Ferrero proizvod omiljen, tu je Ferrero Die Besten x Christ, odnosno Ferrero adventski kalendar s najboljim slasticama.

Ferrero adventski kalendar 2

Osim što izgleda odlično, sadrži 24 slatka iznenađenja. Iza 24 vratašca nalaze se Ferrero poljupci u tri varijante (s bijelom, crnom i mliječnom čokoladom), Mon Chéri praline i Ferrero Rocher kuglice.

Ovaj adventski kalendar mora kušati svaki ljubitelj popularnih Ferrero čokoladnih poslastica. Iako još uvijek nismo provjerili je li stigao na naše police, postoji velika šansa da je ili bude, jer smo ga pronašli u Mülleru u Njemačkoj, po cijeni od 14,59 €.