FOTO by Balenciaga

Bizar

Mrežaste najlonke, tajice ili cipele, pitanje je sad!

Daria Lovrić 28. kolovoza 2023.

Modni div Balenciaga lansirao još jedan diskutabilan modni komad…

Opće je poznato da modni dizajneri nastoje na razne načine privući pažnju javnosti, zbog čega se unutar njihovih kolekcija često nalaze određeni modeli koji se čine nepraktičnima za svakodnevno nošenje.

Balenciaga najlonke cipele

Isticanje ekstravagancije i stvaranje modela koji će iznenaditi javnost nije nepoznanica ni za modni div Balenciagu. Ovog puta su nas ponovno iznenadili svojom kreacijom koja izaziva pitanje je li to odjeća ili obuća.

Nedavno smo vam predstavili Balenciaga hlače – cipele u pink nijansi, a sada je vrijeme za još jednu upečatljivu kreaciju. Ponovno je riječ o pantaleggings modelu koji je kombinacija tajica, odnosno hlača i cipela.

Ovog puta dizajn izgleda poput mrežastih najlonski. Crna mreža nalazi se na nude podlozi koja prati liniju tijela od struka pa sve do stopala. Donji dio prianja uz vaša stopala poput čizama koje idu u špic i imaju visoku tanku petu od čak 11 centimetara.

Ovaj odjevni komad možda je odličan u jesenskom periodu kada vam se žuri i nemate vremena sparivati obuću i najlonke s drugim odjevnim komadima te želite da vam je toplo pri svakom koraku.

S druge strane, ove „cipele“ ne možete izuti bez da ostanete golih nogu, stoga u ovim tajicama ne idite nigdje gdje se morate izuvati, posebice bez haljine preko. Čak i ako ste nekim čudom fan ovog čudnog modnog komada, sumnjamo da ćete baš za njega htjeti i moći odvojiti 3 300 €.

U svakom slučaju, popularni brend Balenciaga ponovno je izazvao reakciju javnosti i ne sumnjamo da će se baš ovaj komad naći u garderobi poznatih lica.