FOTO by Stradivarius

Moda

Prugaste i karirane špagerice dolaze s potpisom Stradivariusa!

Viktoria Mikulić 30. travnja 2024.

Svi pogledi bit će uprti prema stopalima...

Špagerice su postale neizostavni dio mnogih ormara, posebno tijekom toplih mjeseci. Njihova opuštena vibra i svestranost čine ih popularnim izborom za razne prigode, te su must-have za odlazak na godišnji odmor.

Itekako su poznate po svojoj udobnosti, zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i prozračnim materijalima. One pružaju potporu našim stopalima te su prikladne za razne ležerne aktivnosti.

Najčešće ih nosimo uz lagane ljetne odjevne komade poput lepršavih haljina, kukičanih kompletića, kao i uz suknje, kratke hlače i T-shirte.

Savršene za toplije vrijeme, Stradivarius špagerice kao stvorene su za sunčane dane i izlete.

Presladak model dolazi u tri varijante, kao prugaste espadrile u crvenom i zelenom izdanju, te u obliku mornarskog printa, s plavo-bijelim prugicama.

Iako je riječ o niskoj obući, istovremeno nam ovaj ljupki par pruža samopouzdanje poput visokih potpetica, jer svojim šarmatnim dizajnom idu rame uz rame štiklama.

Njihova cijena iznosi 25,99 eura, a pronaći ih možete na LINKU. AKo su i vama prirasle srcu, uputit se u shopping sa svojom BFF i odaberite matching kombinaciju za obje.