FOTO by Stradivarius

Moda

Kraljevsko plave salonke s mašnom za manje od 30 eura!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2024.

Stradivarius predstavio nove krasotice...

Ako je pred vama neka važna svečanost, sigurno ste ovih dana u potrazi za odjevnom kombinacijom, prigodnim cipelama i modnim dodacima.

Ponekad je teško odlučiti u kojem smjeru ići kada biramo outfit, je li elegantnije odijelo, haljina ili kombinezon, a često se dvoumimo i oko frizure, ravna ili valovita kosa, punđa ili rep.

Ipak, oko jedne stvari bi se složila većina žena, a to je da za važne događaje uvijek nosimo visoke potpetice.

One nam daju otmjenost i podižu samopouzdanje. Jedan model iz godine u godinu ostaje bezvremenski, a to su salonke.

Cipele u špic s visokom petom sinonim su za profinjenost, a ususret ljetnim danima, pronašli smo jedne kraljevsko plave cipele s detaljem mašne.

Mašne su se ove godine ponovno vratile na modna vrata i viđamo ih posvuda, a jedna takva s lakoćom se uklopila na nove Stradivarius cipele. Ove ljepotice bismo trebali imati u svom ormaru iz više razloga.

Prvenstveno cijena im je i više nego prihvatljiva, svega 29,99 eura. Nadalje, potpetica nije previsoka, što znači da ih bez problema možemo nositi satima.

Remenčić oko gležnja podržava stabilnost, dok im mašna daje dozu šarma. I za kraj, ova boja je definitivno must-have u ljetnim mjesecima, a posebno će doći do izražaja uz bijele odjevne komade.

Više detalja o novim Stradivarius salonkama potražite na njihovoj online trgovini.