FOTO by Firebox

Dom

Mojito marmelada za najukusniji ljetni snack!

Daria Lovrić 21. kolovoza 2023.

Omiljeni ljetni koktel u neočekivanom izdanju pun je pogodak!

Veliki smo ljubitelji raznoraznih namaza u slanoj, ali i u slatkoj verziji. Koristimo ih najčešće za vrijeme jutarnjeg doručka, ali i mažemo po kruhu kao snack između obroka i za večeru.

Mojito marmelada
Mojito marmelada

Voćni džemovi, čoko i lješnjak namazi bili su naši favoriti, međutim sada je idealan trenutak da isprobamo nešto drugačije. Od danas kruh premazujemo samo jednim proizvodom, a riječ je o Mojito marmeladi.

Mojito – ultimativni osvježavajući favorit ljetne sezone

Mojito je jedan od najpoznatijih koktela na svijetu. Tradicionalni kubanski koktel nastao u Havani brzinom munje se proširio po svijetu zahvaljujući trgovcima i gusarima i svojim osvježavajućim okusom osvojio srca i nepca ljubitelja koktela.

Ovaj ukusni koktel sadrži bijeli rum, mentu, šećer, limetu i gaziranu vodu. Njegovo veličanstvo u obliku marmelade možete mazati na tost, palačinke, prepečeni kruh te raznorazna peciva, a odličan je dodatak i u kolačima.

Ako uskoro priređujete vrtnu zabavu, njegov okus će se odlično uklopiti u ljetni cheesecake. Još nismo upoznali osobu koja ne voli Mojito, stoga vjerujemo da će vaši gosti uživati u ukusnim Mojito slasticama, poput veličanstvene Mojito torte s pistacijom.

Mojito marmeladu možete pronaći putem Firebox web trgovine, po cijeni od £7.99.