FOTO by etsy.com

Dekor

Romantična lampa trešnjinog cvijeta najljepši je home dekor

Una Lora Banjac 03. svibnja 2024.

Ovakva lampa apsolutno privlači pozornost

Ako ste u potrazi za unikatnim i romantičnim home dekorom koji će svakom odmah zapeti za oko i koji će biti glavi izvor komplimenata, onda imamo nešto će se savršeno uklopiti u vaš dom!

Radi se o prekrasnoj i raskošnoj lampi koja je visoka čak 1,8 m te široka 1 m. Ova predivna lampa prikazuje procvalo drvo trešnjinog cvijeta, a dolazi u dvije moguće varijante osvjetljenja – hladnoj cold white nijansi i toploj warm white nijansi svjetlosti.

etsy.com

Svako je stablo ručno oslikano i napravljeno tako da podsjeća na pravo stablo trešnjinog cvijeta sa živopisnom korom i granama.

Ovakva lampa apsolutno privlači pozornost, zasjenjuje sav drugi home dekor, odnosi prvo mjesto i osvjetljava vaš dom prekrasnom prigušenom svjetlošću koja je savršena za ovo doba godine.

etsy.com

Ako ovakvu lampu ipak ne vidite unutar vašeg doma, ona se svakako može staviti i na balkon, terasu ili u dvorište jer u sebi ima ugrađenu zaštitu protiv kiše tako da ste bez brige.

etsy.com

Mi mislimo da bi na terasi dala upravo onu dozu romantike koju najviše volimo u proljeće te da bi bio pravi gušt ispijati večernji čaj i ćaskati uz prigušeni sjaj cvjetića koji krase ovu divnu lampu.

Ako je i vama za oko zapela ova ljepotica, svakako ju možete naručiti preko etsy web trgovine po cijeni od 395 $.