FOTO by Mohito

Moda

Mohito top i košulja s cvjetnim detaljem za outfit od jutra do mraka!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Upečatljivi noviteti stvoreni su za dnevne i večernje lookove!

Iako su nam ormari pretrpani odjećom bliži nam se velika temperaturna promjena i vrijeme je da uz proljetno čišćenje doma provjerimo kakvo je stanje u garderobi. Pletivo, vestice i pulovere, uskoro ćemo zamijeniti laganim satiniranim košuljicama, basic majicama i efektnim topovima.

Zadnjih nekoliko mjeseci poprilično smo uspavani i nemamo pretjerano volje za dotjerivanje. Ipak, tko bi imao kada nas je budila magla, kiša i tmurno i hladno vrijeme. Međutim, napokon nam stižu lijepi dani koji će nas tjerati na sve češći izlazak iz kuće i vrijeme je da svoju garderobu oplemenimo s nekoliko chic odjevnih komada koje ćemo moći nositi u gotovo svim prilikama.

Bijela bluza – odjevni komad bez kojeg ne možemo!

Unutar Mohito asortimana pronašli smo predivnu bijelu košuljicu s efektnim detaljem. Riječ je o upečatljivom cvjetnom motivu koji je pozicioniran na desnom ramenu. Naizgled običnu košulju na preklop cvjetni detalj podiže na jedan viši nivo i kamo god se uputili u ovoj ćete košulji blistati na svakom koraku.

Mohito košulja s cvjetnim detaljem
Mohito košulja s cvjetnim detaljem – 34,99 €

Odlično će se uklopiti u casual izdanja, svečani, ali i poslovni look. Nosili je na poslovni sastanak, ručak s prijateljicama ili romantičnu večeru s jačom polovicom svi će pogledi biti uprti ka vama.

Top s cvjetnim detaljem prava je modna fantazija

U sličnoj verziji, Mohito nam je servirao stylish top koji krasi oversized cvjetni detalj. Eye-catching top ima prilagodljive naramenice i kopča se na leđima.

Mohito top s cvjetnim detaljem – 34,99 €

Ovaj primjerak izvrstan je izbor za svečane prigode, večernjih izlazaka, proslave rođendana ili odlaska na poseban spoj.