FOTO by Instagram @mariasegarr

Moda

Zarin top s cvjetnim detaljem prava je modna fantazija

Daria Lovrić 17. listopada 2022.

Elegancija i profinjenost uvijek su u modi!

Iako su nam ormari pretrpani odjećom za svaki dan, kada je riječ o specijalnim prigodama često ne znamo što bismo obukli i jurimo hodnicima shopping centara ili skrolamo web trgovinama u potrazi za atraktivnim komadima koji će upotpuniti naš svečani outfit.

Bilo da je riječ o odlasku u večernji izlazak, na proslavu rođendana ili na poseban spoj, kreće panika i potraga za savršenom odjevnom kombinacijom. Kako bi što lakše izabrali kombinaciju u kojoj ćete zablistati najlakše je izabrati jedan upečatljivi odjevni komad i prema njemu spajati bazične komade.

Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem 1
Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem

Zara top s cvjetnim detaljem ostavlja bez teksta

Unutar nove Zarine kolekcije pronašli smo fantastičan top dugih rukava u prljavo bijeloj boji koji zaslužuje svoje mjesto u našem ormaru. Riječ je o statement piece-u u koji se isplati uložiti jer će biti glavna zvijezda svakog looka.

Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem 2
Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem

Krasi ga predimenzionirani cvjetni detalj koji će vašem stajlingu dati dozu romantike i notu profinjenosti i elegancije.

Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem

Veliki plus je njegova neutralna nijansa što znači da ga možete kombinirati gotovo sa svim odjevnim komadima i bojama. Poigrajte se s culotte hlačama ili onima cigarette kroja u jarkim bojama i plisiranim satiniranim suknjama u svečanim prigodama, dok će u kombinaciji s trapericama i kožnim komadima zaokružiti vaš nešto ležerniji večernji outfit.

Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem
Zara top s predimenzioniranim cvjetnim detaljem

Ako je i vas očarao ovaj božanstveni primjerak možete ga naručiti putem Zara web trgovine po cijeni od 229,90 kuna.