FOTO by Mohito

Moda

Mohito bijeli kombinezon od 34,99 eura dostojna je zamjena vjenčanici!

Viktoria Mikulić 04. travnja 2024.

Mohito bijeli kombinezon od 34,99 eura dostojna je zamjena vjenčanici!

Odluka o tome što ćete odjenuti na svoj veliki dan mnogim mladenkama zadaje velike muke. Na dan vašeg vjenčanja sve su oči uprte u vas i želite biti sigurni da ste odabrali pravi outfit i da je to uistinu najbesprijekorniji izgled koji možete imati.

Što se tiče odabira materijala i kroja, trendovi se uvijek mijenjaju pa je ponekad teško biti ukorak sa stilovima. Ovih se dana puno mladenki radije odlučuje za vjenčani kombinezon nego za vjenčanicu, kao i za što jednostavnije izvedbe. Srećom, takva se profinjena elegancija može pronaći po veoma pristupačnim cijenama.

Mohito bijeli kombinezon – 34,99eura

Glam bijeli kombinezon iz Mohita kao opasna konkurencija vjenčanicama!

Vjenčani kombinezoni sve su popularniji i definitivno su najbolji izbor za mladenke modernog doba.

Većina mladenki oklijeva nositi kombinezon na dan vjenčanja jer nisu sigurne hoće li požaliti što nisu odjenule tradicionalnu vjenčanicu, ali gotovo sve mladenke koje su nosile bijeli kombinezon za vjenčanja izjavile su da im se svidjelo sve u vezi s tom odlukom.

Mohito bijeli kombinezon
Mohito bijeli kombinezon – 34,99eura

Ako pak niste sigurni želite li se odreći vjenčanice, kombinezon uvijek može biti drugi izbor te večeri, a mi smo pronašli jedan u koji se kasnije možete preodjenuti, a koji vas neće financijski „oderati“.

Mohito je upravo lansirao bijeli kombinezon na jedno rame koji bi, uz prave cipele i frizuru, itekako mogao zasjeniti vjenčanicu. No ono što nas je osvojilo više od samog dizajna je njegova cijena – samo 34,99 eura.

Mohito bijeli kombinezon – 34,99eura

Ovaj kombinezon, osim za vjenčanje, možete nositi i tijekom ljetnih svečanosti, gdje će plijeniti pažnju uz visoke potpetice i preplanuli ten.

Naručiti ga možete putem Mohito web trgovine.