FOTO by Instagram @simplewhitedress / @manchesterbridalbee / @laurahyvibridal

Moda

Glam bijeli kombinezoni kao opasna konkurencija vjenčanicama!

Viktoria Šafranić 02. veljače 2021.

Zavodnik koji bi mogao postati prvi odabir brojnih mladenki...

Svaka buduća mlada ima mnoštvo slatkih briga prilikom planiranja vlastitog vjenčanja. Pregršt je tu detalja koje treba dovesti do savršenstva, kako bi na taj dan svi uzvanici, a i sami mladenci bili zadivljeni cijelom organizacijom.

No ipak, najvažnije od svega su ipak te dvije zaljubljene duše koje stupaju u bračni život. Ništa nije bitno na taj dan kao njihova sreća i vjenčanje je samo uvertira u nešto posebno.

Ako uz sebe imate onu pravu ljubav, ništa vas drugo ne može dotaknuti. Naravno, ipak se na taj dan svaka mladenka želi osjećati poput princeze i sanja o raskošnoj toaleti u kojoj će se pojaviti na plesnom podiju, a svi prisutni ostat će bez daha.

Nedavno smo predstavili brojne vjenčanice našeg domaćeg modnog dvojca eNVy room, a sada smo se usredotočili na nešto drugačiji odjevni predmet.

Predimenzionirane mašne, romantični volani, biseri, floralne aplikacije – bridal kolekcija s eNVy room potpisom!

Riječ je o kombinezonima koji su postali opasna konkurencija vjenčanicama, jer i se danas može pronaći u toliko elegantnih izdanja, da im malo koja mladenka može odoljeti.

Pretražili smo Instagram i izdvojili najprofinjenije primjerke koji će malo koga staviti ravnodušnim. Svi dolaze u prepoznatljivoj bijeloj boji, a tu su i nezaobilazni detalji poput apliciranih cvjetova ili listova, vea, čipke, mašne, puf rukava…U nastavku donosimo našu TOP listu kombinezona:

Ako za vas ne postoji ništa ljepše ni primjerenije od vjenčanica, a sviđaju vam se ovi stylish modeli, uvijek ih možete odabrati kao drugu opciju te se u toku večeri, npr. za čin rezanja torte, iz toalete presvući u ležerniji i praktičniji kombinezon, koji će plijeniti jednaku pozornost.