FOTO by Mango

Moda

Mini Mango torbica budi nostalgiju i vraća davno zaboravljene trendove

Daria Lovrić 03. lipnja 2022.

„Back in 2000.“ – volani, šljokice, prozirne tkanine, saten i kristali. Vrijeme je da zablistamo!

U novoj kolekciji omiljenog high street brenda Mango sve se vrti oko povratka u prošlost – točnije u davnu 2000. godinu.

Dok su svijetom vladale Spice girls, nosili su se prozirni i mrežasti materijali, odjevni komadi s volanima, srebrne šljokice i metalic boje. Jedini cilj je bio zablistati – u doslovnom smislu te riječi.

Mango torbica

Ne postoji osoba koja nije obožavala odjeću od sjajnih tkanina, sedefasti make up i lakove za nokte, našivene kristaliće i cirkone na odjevnim komadima i modnim dodacima.

U moru noviteta Mango kolekcije „DECODING THE 2000S“ najviše nam se svidjela preslatka mini torbica u nježnoj aqua plavoj boji.

Mango torbica

Radi se o satiniranoj torbici baguette oblika, dimenzija 26×13 centimetara. Ono što je posebno privuklo našu pažnju je metalni remen ukrašen leptirićima s cirkonima. Svi smo nekada davno posjedovali narukvicu ili remen skoro identičnog dizajna poput ovog metalnog remenčića.

Mango torbica

Kada govorimo o nostalgiji – upravo je Nostalgia natpis, satkan od cirkona koji krasi ovu šarmantnu torbicu.

Mango torbica

Rane 2000.-te su bile period ludih partyja i upečatljivih modnih trendova. Iako većinu njih želimo zaboraviti, povratak nekih smo jedva dočekali.

Mango torbica

Ako je i vas oduševila ova preslatka Mango torbica, za nju ćete morati odvojiti 199,90 kuna.