FOTO by Mango

Moda

Mango je izbacio 5 novih modela popularnih mini torbica!

Krešimir Šustić 09. srpnja 2020.

Fotogeničan rekvizit koji nas obara s nogu dizajnom i povoljnom cijenom!

Zadnjih nekoliko godina dimenzije modnih dodataka počele su se mijenjati brzinom munje, pa smo tako od onih ogromnih i predimenzioniranih došli do mini izdanja.

Među njima se najviše ističu najpopularniji accessoriesi bez kojih je nemoguće izaći iz kuće, naravno, riječ je o prijeko potrebnim torbicama.

99,90 kn

U njima nosimo sve one potrepštine koje nam mogu zatrebati, pa ih tako prilikom izlaska brzo potrpamo, ne razmišljajući da su nam ponekad i nepotrebne.

Mini modeli, koji su prethodnih sezona vladali gradskim ulicama najvećih svjetskih gradova, zarobili su naša srca i ponovno su se smjestili među najpoželjnije dodatke koje jednostavno moramo imati.

99,90 kn

Iako na prvu djeluju kao totalni “fail” u koji ne možemo ništa pospremiti, nama su posebno drage jer svojom pojavom zaokružuju stajling i daju mu neodoljivi pečat, premda znamo da više služe za dekorativne svrhe nego praktične.

Brend Mango, svoju je kolekciju nadopunio novitetima koji nam dolaze u 5 zanosnih boja, ukrašene lancima i remenima, kako bi ih nonšalantno mogli prebaciti preko ramena.

169,90 kn

Fotogeničan rekvizit koji se proširio na društvenim mrežama influencerica, idealan je za sve one casual i gradske outfite, kao i za one večernje koji odišu šarmom i romantikom.

169,90 kn

Njihov chic izgled nas najviše privlači kod njih, stoga se nadamo kako će još dugo ostati u našim garderobama kao it komadi.

99,90 kn