FOTO by Primark

Moda

Mickey Mouse fluffy torbica za najveće fanove omiljenog Disney junaka!

Daria Lovrić 23. studenoga 2022.

Ovaj preslatki primjerak želimo ispod bora!

Torbice odavno ne služe samo da bi u njima nosili stvarčice koje su nam potrebne tijekom dana. One su mnogo više od toga, one su modni dodatak koji govori o našem karakteru, stilu i interesima.

Primark Mickey Mouse fluffy torbica
Primark Mickey Mouse fluffy torbica

Torbice naprosto obožavamo i imamo ih u mnogo boja i veličina. Od ruksaka, preko crossbody, clutch, mini i velikih ručnih pa sve do pismo torbica. Ipak zadnjih nekoliko sezona popularan oblik torbice je baguette.

Ovu vrstu možemo nositi u gotovo svim prilikama i pristaje skoro na svaki outfit. Ne izgleda glomazno, ali je nešto veća i u nju nam stanu sitnice koje su nam potrebne.

Očarani smo novom Primark kolekcijom u neodoljivom Disney ruhu!

Trgovački lanac Primark ne prestaje nas iznenađivati svojom zanimljivom ponudom modnih dodataka i odjevnih komada u Disney ruhu, a ovog puta za oko nam je zapela fluffy torbica s Mickey Mouse motivima.

Primark Mickey Mouse fluffy torbica

Preslatka torbica izrađena je od bijelog teddy materijala i ima utisnuto ime Mickey Mouse na prednjoj strani u njegovoj klasičnoj crvenoj i crnoj boji. Ručka torbice napravljena je od umjetne kože i ima remen koji će vam olakšati nošenje preko tijela.

Uz natpis Mickey Mouse na torbici, preslatki lik mišića dolazi kao detalj na patentnom zatvaraču i podići će vam raspoloženje svaki put kada ga ugledate. Ova šarmantna torbica stvorena je za užurbane dane, obavljanje svakodnevnih obaveza i odlazak na kavu s frendicama.

Cijena torbice je prava sitnica, točnije £8, stoga ako ste pravi fan veselog Disney lika, za vikend skoknite do Ljubljane u shopping!