FOTO by Michael Kors

Moda

Michael Kors mini ruksak – divan accessories koji jednostavno ne možemo ignorirati!

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Elegantan i cool model stvoren da odskače!

Odlazak u grad uvijek zahtijeva pronalaženje idealnog outfita u kojem ćemo izgledati apsolutno sjajno i zanosno. Makar samo popili kavu s najdražom ekipom, bitno je da nam je look u potpunosti prilagođen toj casual situaciji jer hodajući ulicama grada, ponekad se osjećamo baš kao da hodamo najvećim svjetskim modnim pistama.

Adidas mini ruksak je igra boje jorgovana i crnih motiva

Kao što već znamo, modni dodaci igraju bitnu ulogu u odjevnoj kombinaciji, zato s pažnjom biramo najbolje komade koji će upotpuniti naš outfit i dodati mu završni touch. Najčešće su to neodoljive torbice koje su najrasprostranjeniji accessories na svijetu, a u posljednje vrijeme mini modeli ruksaka osvojili su naša srca i često posežemo za njima.

Maleni, preslatki proizvod je sve ono što nam je potrebno za kraća izbivanja iz kuće jer u njega stane svaka stvarčica koja nam je potrebna u tom trenutku. Uz njega nema potrebe prenatrpavati se bespotrebnim predmetima i tako si stvarati dodatnu težinu.

Novitet koji je lansirao američki brend Michael Kors dolazi u bijeloj boji s crnim rubovima, a pun je pogodak kada se radi o modnim dodacima. Ima tri pretinca i krasi ga logo koji izgleda kao grafit, a nalazi se na prednjoj strani. Elegantan je i cool, pa ga tako možete isfurati u ležernim, streetstyle i u poslovnim look-ovima.

Svoj primjerak možete nabaviti klikom na LINK.