FOTO by Adidas

Moda

Adidas mini ruksak je igra boje jorgovana i crnih motiva

Krešimir Šustić 14. travnja 2020.

Napravite mjesto u garderobi jer stiže on!

Da modni dodaci ne postoje, look-ovi bi bili totalno dosadni i nedostajao bi im taj završni touch koji cijelu kombinaciju dovede na viši nivo. Nosimo ih u svakoj prigodi neovisno radi li se o torbicama, ruksacima ili omiljenom nakitu.

Tako jednostavan, a tako božanstven: Nike mini ruksak lansiran u 3 nježne nijanse!

Accessories-i su nezaobilazni komadi na koje smo spremni potrošiti cijelu plaću, pogotovo kada je riječ o torbicama, a u zadnje vrijeme i o ruksacima, točnije onim mini modelima. Ovi chic predmeti već nas par godina oduševljavaju svojim dizajnima i oblicima, pa ih tako možemo vidjeti u streetstyle, casual i poslovnim outfitima.

Dolaskom na modno tržište, osvojili su mnoga srca diljem svijeta, a kako i ne bi kada su totalno neodoljivi i praktični. Iako djeluju da u njih ništa ne stane i da su jako maleni, svi znamo da su taman za najpotrebnije stvarčice. Brend Adidas volimo neopisivo i iz sveg srca, a zbog ovog ljepotana postao nam je još i draži, ako je to uopće ikako moguće.

Statement model dolazi u boji jorgovana koja je sudeći po ostalom asortimanu veliki hit predstojeće sezone. Posebnu čar daju mu crni motivi i logo marke koja nas ne prestaje oduševljavati svojim novitetima. Sastoji se od dva pretinca, što je i više nego dovoljno za kraća izbivanja iz doma.

Cijena od $33 i više je nego prihvatljiva, pošto za nju dobviamo stylish komad uz koji će nam svaki izlazak biti trendy.