FOTO by Instagram @meli_beach

Putovanja

Meli Beach – pješčana plaža koja Cres čini još posebnijim otokom!

Viktoria Mikulić 25. lipnja 2024.

Pravi doživljaj prirodne rajske plaže s bijelim pijeskom!

Svi koji ove godine još nisu bili na moru, shvaćamo vašu nervozu i frustraciju. Užareni gradski asfalt zaista zna ići na živce, u kombinaciji s brojnim privatnim i poslovnim obvezama koje kolaju našom svakodnevicom.

Suosjećamo s vama ako vam je dosta svega i jednostavno sve što želite je otisnuti se na neko vedrije mjesto, gdje zalasci sunca čine magičan prizor, a gdje je jutarnja kava ukusnija.

Rajska lokacija za potpuni zen!

O da, maštanje bi se uskoro moglo pretvoriti u stvarnost. Za sve vas koji tek u kolovozu planirate godišnji odmor, a još uvijek niste sigurni gdje ići, ili se nalazite u blizini Cresa, točnije u naselju Belej koji administrativno spada pod grad Mali Lošinj, pronašli smo plažu koja će jednako ispuniti očekivanja parova, obitelji kao i društva.

Bez obzira idete li na plažu samo zbog kupanja i sunčanja, volite igrati picigin ili voziti SUP, a možda samo tražite fotogenično mjesto za objavu na Instagramu, Meli Beach poziva vas na savršen odmor.

Osim bijelog pijeska i tirkiznog mora, tu je i srce kao savršena kulisa za fotkanje, kao i ležaljka koja se nalazi usred mora. No ako je želite uhvatiti u miru, onda predlažemo da dođete rano ujutro ili eventualno kasno navečer kada se svi povuku u svoje odaje.

Na ovoj plaži postoji i kafić, wi-fi, tuš, kabine za presvlačenje, wc, a također možete iznajmiti ležaljke i suncobran. No zapravo, sve što vam je potrebno je dobra volja, dobro društvo, i naravno, sunčan dan.