FOTO by Instagram @daliborpetko

Zabava

Dalibor Petko imitirao kontroverzni nastup Irkinje na Eurosongu

Una Lora Banjac 15. svibnja 2024.

Pogledajte VIDEO!

Hrvatski televizijski voditelj Dalibor Petko često nasmijava pratitelje na Instagramu urnebesnim videima u kojima se nerijetko transformira u druge slavne zvijezde.

Tako smo već pisali o njegovoj transformaciji u pobjednika ovogodišnje EurovizijeŠvicarca Nema, a jučer popodne je Petko objavio novi video u kojem je rekreirao upečatljiv i kontroverzan nastup Irkinje Bambie Thug.

Instagram @daliborpetko

Eurovizijski nastup neobične Irkinje izazvao je poprilično dosta podijeljenih reakcija, a mnogi su ostali u istinskom šoku i strahu nakon što je Irkinja izvela određeni vid ‘egzorcizma’ na pozornici.

Instagram @daliborpetko

Čak se i sam Dalibor našalio na svom Instagramu objavivši video u kojem svoj televizor prska svetom vodicom nakon što je Irkinja prestravila cijelu Europu svojim kontroverznim natupom.

Za jučerašnji video u kojem je rekreiran nastup Bambie Thug, Petko je uskočio u crnu haljinicu od tila, mrežastu majicu i kožne cipele, a cijeli je look upotpunio crnim rogovima i pernatim šalom te vjerodostojnim zastrašujućim make upom i manikurom.

Reakcije su podijeljene kao i na originalan irski nastup, a neke od komentara donosimo u nastavku:

„Sad jedva čekamo španjolsku verziju. Ali Petko u ulozi plesača!“

„Bilo bi smiješno da nije užasno sotonski“ 

„Zar nam želiš reaktivirat noćne more“

„Moramo tebe poslati iduće godine na Eurosong“

„Čovječe, umirem od smijeha“

Iako Bambie Thug nije reagirala na Petkov nastup, najbitnije da nas je on ponovno uspio nasmijati i zabaviti!