FOTO by Instagram @badrich

Poznati

Nina Badrić zaigrala se komplementarnim bojama i ponovno zablistala!

Una Lora Banjac 15. svibnja 2024.

Upečatljive boje na predivnoj Nini privukle su našu pažnju

Hrvatska poznata pjevačica Nina Badrić u posljednje vrijeme često osvaja Instagram svojim odvažnim modnim odabirima i prekrasnim izgledom.

Iz toga smo se razloga zaljubili u modni stil naše Nine i njene zanimljive kombinacije upečatljivih boja kojima gotovo uvijek pobjedi.

Ovoga se puta lijepa pjevačica fotkala u ogledalu lifta, a u opis svog selfija je napisala „liftuša“ te dodala emoji poljupca.

Spoj boja u njezinoj modnoj kombinaciji zasigurno nije nešto što viđamo svakodnevno, ali je ovaj spoj pun pogodak jer se radi o komplementarnim bojama – plavoj i narančastoj!

Nina je s ovom modnom kombinacijom postigla color blocking s obzirom na to da je spojila “blokove” dviju boja koje se nalaze na različitim stranama u spektru boja, a pritom su izuzetno lijepo sljubljuju. 

Odjenula je odijelo kraljevsko plave boje te je cijelu kombinaciju dodatno začinila zanimljivim detaljem – dugim kaputom u narančastoj boji.

Ovaj komad je veoma odvažan, a kombiniranjem ovih boja rekli bismo da je Nina izišla iz svoje sigurne zone. Ne viđamo tako često ove dvije boje zajedno pa smo zaboravili kako se dobro slažu. 

Kako bi kombinacija bila još zanimljivija, Nina je na nju dodala modne detalje u srebrnoj boji. Naime clutch torbica koju je Nina imala u ruci prepuna je srebrnih šljokica, a na ušima je imala velike, okrugle naušnice sa srebrnim kamenjem.

Pjevačica je u ovoj modnoj kombinaciji nastupila u Zadru i po tko zna koji put osvojila svoje fanove!