FOTO by Netflix

Film

Sutra gledamo 3. sezonu serije Bridgerton!

admin 15. svibnja 2024.

Jedva čekamo...

Došlo je vrijeme za još jednu kraljevsku sezonu koju smo čekali više od dvije godine. Treća sezona serije Bridgerton vraća se na male ekrane i vrijeme je da rezervirate sutrašnji dan za krevet, čašu vina i Netflix.

Iako će svi ljubitelji serije objeručke dočekati nove epizode, Netflix još jednom testira naše strpljenje tako što je sezonu podijelio u dva dijela te ćemo tako dobiti četiri epizode u svibnju i jednako toliko u lipnju.

Foto: Netflix

Temeljena na serijalu knjiga Julije Quinn ova iznimno popularna Netflixova serija prati živote izmišljenih braće i sestara Bridgerton i detaljno opisuje njihove ljubavne zaplete.

Foto: Netflix

Treća sezona bit će prva koja neće slijediti redoslijed Quinnovih romana, već će se radnja vrtjeti oko Colina i Penelope Featherington, koja će svoju sramežljivost staviti u drugi plan.

Foto: Netflix

Neizbježna romansa između Colina i Penelope napokon će krenuti u pravom smjeru, ali dugoočekivana romansa neće imati početak kao neke najljepše ljubavne priče.

Foto: Netflix

Neizbježna je scena u kojoj Colin govori svojim prijateljima kako nikad neće pokušati ništa s Penelope što je utjecalo na njihovo potencijalno zbližavanje, ali i na prijateljstvo koje je trajalo kroz čitavu Bridgerton franšizu.

Foto: Netflix

Budući da je treća sezona Bridgertona podijeljena, prvi dio će vjerojatno pratiti pomirenje Colina i Penelope i osjećaje koji će se ponovno pojaviti, dok bi drugi dio trebao imati fokus na nekoj varijanti “Happy Enda” gdje će svi živjeti dugo i sretno.

Rezervirajte sutrašnju večer za prve četiri epizode, a nakon toga pronađite načine za dočekati idućih četiri na koje ćemo čekati oko mjesec dana.