FOTO by Instagram @mystyledlife / @cristinasurdu / @cupsofcoutureblog

Moda

Mekani džemperi s romantičnim motivima unose ljubav u naš outfit

Daria Lovrić 10. siječnja 2023.

Ususret Valentinovu malena srca preplavila stylish modne komade!

Sada je pravi trenutak za kupnju klasičnih odjevnih komada koji čine naš outfit posebnim i upečatljivim. Kada govorimo o efektnim detaljima, uz razigrane prugice, karirani uzorak, točkice i cvjetni print, malena srca su jedan od najpopularnijih motiva koje naprosto obožavamo.

Već je polovica siječnja i iako su temperature dosta visoke za ovo doba godine, kvalitetan džemper je must-have odjevni komad koji nosimo u gotovo svim prigodama. Poznati se brendovi laganim koracima približavaju mjesecu zaljubljenih i u svoje kolekcije uvrštavaju odjevne komade s ljubavnim motivima.

Ususret mjesecu ljubavi, pronašli smo 8 predivnih modela pletenih komada brenda Chicwish!

Mekani džemperi sa srcima praznik su za oči!

Pleteni džemperi, puloveri i vestice s malenim i velikim srcima rasutim po pletenoj tkanini već su nekoliko sezona glavni hit. Svaka zagrižena fashionistica ima barem jedan primjerak u svojoj garderobi i vješto ga kombinira s plisiranim suknjama, omiljenim trapericama ili kožnim hlačama.

Džemper sa srcima – $49.90

Odlično izgledaju u dnevnim kombinacijama, ali ih lako možete uklopiti u večernji look spojite li ih s čizmama s visokom potpeticom i mini suknjom.

Vestica sa srcima – $49.90

Ako ove sezone ljubav želite preslikati na svoju odjevnu kombinaciju, obavezno škicnite na ponudu džempera sa srcima putem Chicwish web trgovine, a naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.