FOTO by Chicwish / Instagram @biabeible / @savvystylemom

Moda

Mekani džemperi sa srcima praznik su za oči!

Viktoria Mikulić 02. veljače 2022.

Nakon plisiranih suknji za kojima ste naprosto poludjeli, donosimo još neke posebne odjevne komade brenda Chicwish!

Ako ste ovih dana planirali staviti džempere sa strane i prednost dati voluminoznim bluzama i prozračnim majicama, ipak biste mogli još malo pričekati nakon što ugledate ove šarmantne novitete s web trgovine Chicwish.

Kada smo prvi put ušli na njihovu stranicu, pola sata nas ništa drugo nije zanimalo. Glačanje, kuhanje, čišćenje stana, sve smo stavili u drugi plan jer jednostavno nismo mogli prestati diviti se njihovom asortimanu.

Prošlog tjedna predstavili smo plisirane suknje sa srcima koje su miljenice proljetnih dana kao i Valentinova, a na koje ste i sami pozitivno reagirali.

Plisirane suknje sa srcima najromantičniji su primjerak ovog Valentinova!

Stoga smo vam odlučili predstaviti i drugi dio ponude, tople mekane džempere sa srcima u raznim bojama i veličinama.

Puloveri i dolčevite s velikim i malenim srcima obasutim posvuda, totalni su hit. Mnoge influencerice već su ponosne vlasnice ovih odjevnih komada pa smo neke od njih i izdvojili kao inspiraciju za dnevni ili večernji look.

Ako ove veljače ljubav želite osjetiti u potpunosti, onda biste ih trebali kombinirati s plisiranim suknjama koje dolaze u bež, rozoj, svijetlo plavoj i crvenoj boji.

Također, ovi će se džemperi izvrsno uklopiti uz običan jeans, hlače na crtu, zvonolike modele hlača, kao i mini kožne suknje.

Vremenska prognoza nam ovih dana najavljuje sunce, no jutra su svejedno hladna, stoga se vrijedi zaogrnuti jednim od ovih toplih pulovera koje će primijetiti svatko u vašoj blizini.

Na samo Valentinovo, obavezno ih nosite sa smiješkom na licu.