FOTO by Firebox

Iće & piće

Medenjaci i naranča oplemenjuju okus nove Gin snježne kugle

admin 29. listopada 2020.

Naručite gin snježnu kuglu i unesite blagdansku čaroliju u vaš dom

Kada nam se bliži blagdansko razdoblje, nijedno alkoholno piće ne privlači pozornost svojim dizajnom kao što to već godinama radi Gin. Od Gin adventskih kalendara, Gin ukrasa za bor pa do Gin blagdanskih lizalica ipak nas najviše vesele snježne kugle koje svojim dizajnom izazivaju pažnju i divljenje.

3U1 Gin snježne kugle dolaze u omiljenim blagdanskim okusima

Iako smo mislili da smo prije nekoliko mjeseci pronašli najbožićniji Gin, kako se blagdani bliže tako se i arsenal ponude povećava te nama stvara pritisak da ih moramo predstaviti sve.

Što se tiče ambalaže i dizajna boce ona je remek djelo talijanskih staklara koji su svoje umijeće izrade predstavili u najboljem svjetlu.

Nakon što protresete bocu na scenu stupaju 23 karatni zlatni listići koji razigrano lepršaju baš poput pahulja snijega. Dodatan pečat cjelokupnog vizuala pojačava i LED lampica koja će i u najmračniju prostoriju pretvoriti u čarobnu.

Okus medenjaka i najkvalitetnijih naranča s obale Seville upotpunjuju začini od kojih cimet vodi glavnu riječ.

Iako smo navikli većinu Ginova kombinirati s tonikom, za ovaj se preporučuje ne miješati ga već konzumirati samostalno. Nježne note medenjaka i kiselkaste naranče same za sebe stvaraju kombinaciju koja ne treba dodatke.

Najbolja stvar u čitavoj priči je ta što Firebox web trgovina dostavlja u Hrvatsku i ova Gin snježna kugla može krasiti vaš dom za samo nekoliko dana.

S obzirom na to da je cijena oko 190,00 kuna na vama je da odlučite koliki će broj Gin snježnih kugli upotpuniti vašu blagdansku atmosferu.