FOTO by Instagram @marksandspencer

Iće & piće

Najbožićniji gin dolazi u bočici oblika snježne kugle koja svijetli

admin 17. rujna 2020.

Predstavljamo vam alkoholnu čaroliju koja će ovih blagdana grijati naša srca

Ova godina definitivno nam neće ostati u lijepom sjećanju i ako je netko rekao da je 2020. njegova godina vrlo vjerojatno se prevario. Proljeće smo dočekali u neizvjesnosti pandemije, ljeto smo proveli bez ludih partija na plažama, a niti jesen nije previše obećavajuća. 

Ostaje nam još jedno godišnje doba koje može popraviti stvari, a kako je riječ o Božiću i svom veselju koje ide uz njega vjerujemo da će ova godina ipak imati pozitivan kraj. 

Horoskopski znakovi rangirani od “ludi za božićnim blagdanima” do “pravi Grinchevi”

Istraživanja dokazuju da ljudi koji ranije krenu s blagdanskim dekorom bivaju sretniji i ispunjeniji i nije rijetkost već krajem listopada ugledati prve svjetleće lampice na prozorima. Također je dokazano da slušanje božićnih pjesama podiže naše raspoloženje i uskoro ćemo ih slušati na svakoj radijskoj postaji.

Ono što nije dokazano, ali mi garantiramo, da je za dobru volju i brušenje blagdanskog raspoloženja dovoljna jedna bočica alkoholnog pića. Dovoljno je da vam kažemo da smo pronašli gin koji svojim detaljima zasluženo nosi epitet najbožićnijeg blagdanskog alkoholnog pića.

Prekrasno dizajnirana bočica dolazi u obliku snježne kugle kojoj dodatan efekt daju LED svjetla i 23 karatni zlatni listići. Dolazi u dva okusa, klementine i rabarbare, a maksimum ćete izvući ako dodate malo tonika i koju kockicu leda.

Počelo je! Pogledajte prvi sneak peek za film “Christmas Chronicles 2”

Hoćete li ovaj gin koristiti kao blagdanski dekor ili ćete njime ugrijati svoje tijelo i podići duh, izbor je na vama, ali jedno je sigurno – ovaj proizvod vratio nam je vjeru u vesele blagdane!