FOTO by bottlebling

Iće & piće

3U1 Gin snježne kugle dolaze u omiljenim blagdanskim okusima

admin 28. listopada 2020.

Cinnamon&Orange, Winter Berry i Pink Gin krasit će vaš dom i grijati vaše tijelo

Ako ste se ikad pitali koja pjesma najviše dočarava blagdansku atmosferu i toplinu onda bi se među top tri sigurno našle “Driving Home for Christmas“, “All I Want For Christmas Is You” ili “Do They Know It’s Christmas?“, ali nakon što smo pronašli ovaj proizvod naša nova omiljena je “Jingle Bells Jingle Bells” (Đin gl Bels Đin gl Bells), a jasno vam je i zašto.

Gin se posljednjih nekoliko godina etiketirao kao najpoželjnije blagdansko alkoholno piće, a ta činjenica ni ne čudi ako pogledamo sve dizajne ambalaže i okuse koje nudi.

Najbožićniji gin dolazi u bočici oblika snježne kugle koja svijetli

Već smo pisali o Gin snježnoj kugli koja sigurno nosi titulu favorita ovih blagdana, ali onaj koji smo pronašli dostojan je izazivač i konkurencija.

bottlebling.com

3u1 gin sastoji se od tri bočice koje su kompatibilne, a na vama je da odlučite hoćete li ih koristiti odvojeno, zajedno ili ćete Gin jednostavno – popiti! Nekako je najvjerojatnije da ćete izabrati ovo zadnje, a razlog više su i neodoljivi blagdanski okusi.

Ako ste ga odlučili konzumirati obavezno ga pomiješajte s tonikom ili proseccom uz par kockica leda.

bottlebling.com

Informacija da su bočice punjene 22 karatnim zlatnim glitter listićima, koje, kada ih protresete daju čaroban blagdanski doživljaj može biti presudna u odluci.

bottlebling.com

Bez obzira što ćete s ovom edicijom blagdanskog Gina, jedno je sigurno, nećete ga moći naručiti u Hrvatsku jer proizvođač misli da mi nemamo pravo za ovakvu blagdansku čaroliju.

Najbliže točke dostave su Italija, Mađarska i Austrija, a na vama je da uključite sve svoje logističke sposobnosti i dočepate se ovog Gina.

On dolazi u tri bočice zapremnine 250ml, s postotkom od 25% alkohola i cijenom od 250,00 kuna, a pronašli smo ga unutar Bottlebling web trgovine.