FOTO by Amazon

Dekor

Magična vrtna svjetiljka u obliku polumjeseca osvijetlit će vaša dvorišta i pretvoriti ih u pravu bajku!

Daria Lovrić 26. travnja 2023.

Proljetni period rezerviran je za sadnju cvijeća i uređenje eksterijera!

U proljetnom periodu priroda se polako budi, maleni cvjetići krase livade i krošnje stabala, a sunčeve zrake obasjavaju. Sve pršti od boja i razigranih uzoraka, a naše omiljene aktivnosti uključuju boravak na otvorenom.

Vrtna svjetiljka u obliku polumjeseca
Vrtna svjetiljka u obliku polumjeseca

Ako ste jedan od onih sretnika koji žive u kući zasigurno ste već lagano krenuli s uređenjem vaših dvorišta kako bi u narednom periodu jutarnju kavu ispijali na terasama okupani cvijećem.

Ukrast će cijeli show u Vašem dvorištu!

Kada razmišljate o proljetnom dekoriranju dvorišta vjerojatno vam je prioritet pronaći udoban set namještaja na kojem ćete provoditi svoje slobodno vrijeme.

Bila riječ o efektnoj ljuljačci, foteljama od ratana ili minimalističkim vintage stolicama, najvažnije je da su udobne i uklapaju se u vaš stil uređenja.

Idući korak je odabir cvijeća koje će do kasnog ljeta ukrašavati vaše teglice i kreirati cozy atmosferu. Kako bi vaš eksterijer izgledao što ljepše poigrajte se detaljima poput svijeća, lanterni, mekanih jastučića i rasvjete.

Uz mega popularne lampice, solarne vrtne svjetiljke zanimljivog dizajna su apsolutni must-have.

Na Amazonu smo pronašli efektnu lampu u obliku polumjeseca koja svojim efektnim izgledom privlači pažnju i djeluje gotovo magično.

Ova vrtna svjetiljka na solarni pogon puni se tijekom dana i automatski se uključuje noću te radi do 8 sati kada je potpuno napunjena.

Želite li da vam ovaj bajkoviti primjerak osvjetljava put i krasi vaše dvorište naručite ga putem Amazona, po cijeni od $25.99.