FOTO by Amazon

Dekor

Božićne kokoši koje svijetle ukrast će cijeli show u Vašem dvorištu!

Antonija Andabak 10. studenoga 2022.

Šarmirat će cijelo susjedstvo!

Kada razmišljate o blagdanskom dekoriranju dvorišta, vjerojatno vam na um prvo pada Djed Božićnjak, zatim sobovi, snjegovići i vilenjaci. Kokoši? Ne baš. No, to ne znači da ne mogu biti dio božićnog dekora, zapravo ne samo dio, već prave zvijezde koje privlačiti pozornost od prvog dana! Upravo to dokazuju novi ukrasi u obliku svjetlećih kokoši!

Bez obzira na to živite li na selu gdje vas okružuju prave kokice ili samo želite dodati domaće vrste u svoju postavu, ovo je jedinstveni komad koji možete staviti na travnjak ispred kuće. Kokoši su bijele sa zelenim i crvenim detaljima, te imaju detalj od imele zataknut za šal, pa ako se slučajno netko nađe ispred kokoši koje obasjavaju vaše dvorište, imat će razlog za poljubac!

Ovaj veseli komad dizajniran je tako da se odupre vanjskim uvjetima jer je izrađen od željeza, stoga garantira otpornost na kišu ili snijeg. Međutim, ako ih kojim slučajem nemate gdje smjestiti jer primjerice živite u stanu, možete ih smjestiti i u dnevnom boravku ako tražite blagdansko veselje u svom interijeru.

Dašak božićne seoske idile lako ćete postići ovim urnebesnim dekorom koji neće proći nezamijećeno, jer iskreno malo smo se zasitili gnomova, unicorna i mini božićnih ukrasa te smatramo da je došlo vrijeme za nešto mnogo zanimljivije. To su prepoznali i kupci web shopa Amazon koji su masovno počeli nabavljati ovu dekoraciju pa je ista ubrzo rasprodana.

Uskoro bi ponovno trebala stići zaliha koju možete kupiti po cijeni od 149,00 kuna za veću božićnu kokoš i 129,00 kuna za manju.