FOTO by Instagram @razzohaircare

Ljepota

Luksuzna, duboka i raskošna – roasted caramel najpopularnija je jesenska boja kose!

Daria Lovrić 26. kolovoza 2022.

Nijansi pržene karamele ne možemo odoljeti...

Iako kalendarski još uvijek nismo zakoračili u jesen, polako se pripremamo za narednu sezonu. Modni brendovi počeli su s lansiranjem jesenskih kolekcija koje vrve komadima u IT zemljanim tonovima, dok promjene primjećujemo i u make up industriji.

Najnoviji trendovi za hladnije mjesece donose mnoštvo bogatih toplih boja koje će ugrijati jesenski period, a mi smo se bacili u potragu za najpopularnijom bojom kose koja će zauzeti prvo mjesto na našoj wish listi.

Roasted caramel – najljepša je jesenska transformacija!

Najnovija opsesija u svijetu frizera i stilista dolazi u raskošnoj boji kose pržene karamele. Živopisni tonovi te kombinacija tamne plave i tople smeđe s naznakom crvenih i narančastih tonova je definicija koja bi donekle mogla opisati ovu raskošnu boju.

Ono što nas je naviše privuklo je naglasak na prirodnom izgledu kojeg se unazad par godina ne možemo zasititi. Nakon vladavine hladnih i neprirodnih tonova koji su dugi niz furale i plavuše, ali i brinete, napokon je došlo razdoblje uživanja u što prirodnijim nijansama.

Ove jeseni, crveno-narančasti tonovi, zlatne nijanse i topla čokolada preuzimaju vodstvo u industriji šminke i mode, a mi ih čekamo raširenih ruku i širokog osmijeha.

Jednostavna, ali zadivljujuća, kosa boje pržene karamele sa smeđim tonovima zrači elegancijom. Ako ste prirodna brineta, odlična je vijest da ćete vrlo lako održavati ovu boju.

Prirodnim plavušama preporučujemo nešto svjetliju verziju s više zlatnih tonova koji će omekšati izgled lica i uklopiti se u svjetliji ten. Ovu boju najlakše će postići oni koji već imaju pramenove ili balayage bazu, s obzirom na to da je balayage početna stanica do ove luksuzne nijanse.

Postepeno i slojevito ošišana kosa boji će dodati dubinu, a romantični lagani uvojci potrebnu toplinu i razigranost pržene karamele.

Roasted caramel je nova jesenska top boja i dat će vam jednu dozu luksuza, elegancije i sofisticiranosti, stoga je sada pravo vrijeme da se naručite kod frizera!