FOTO by Instagram @journal.hr / @colorbydamarys / @my.color.chronicles

Ljepota

Kosa boje maslaca od kikirikija je nova jesenska top boja!

Mia Vodopija 08. rujna 2021.

Zaronite u novu dubinu jesenskih trendova!

Ne želite izbijeliti svoju nijansu smeđe boje kose, ali želite manju promjenu? Kosa boje maslaca od kikirikija mogla bi biti odgovor.

Trend je u skladu s izgledom uokvirivanja lica koje smo ovog ljeta viđali po Instagramu. Tamno smeđa nijansa prošarana svjetlijim pramenovima dovoljno je prirodna da izgleda kao da vas je sunce posvijetlilo.

Ovo je idealna boja za sve tamne brinete koje imaju srednju do dugu kosu, te valovitu do kovrčavu teksturu kose.

Kosa boje maslaca od kikirikija dokaz je da plavuše nisu jedine koje se zabavljaju. Ako niste sigurni što reći svom stilistu, nemojte strahovati. Za one brinete koje nikada prije nisu obojile svoje pramenove, to je prilično jednostavan proces.

Ovaj look izgleda minimalno i prirodno, osobito na kosi koja prije nije bila kemijski tretirana. U razgovoru s vašim koloristom obojit ćete kosu do sredine, uglavnom se fokusirajući na komade koji zaokružuju lice.

Međutim, ovogodišnji trend pomalo je suptilniji. Koloristi slavnih su također ljubitelji ove boje, te isto predlažu posvjetljivanje određenih prednjih dijelova, koji uokviruju vaše lice.

Stilisti preporučuju da idete samo jednu ili dvije razine svjetlije od vaše osnovne boje kako biste održali izgled modernim.

Nadamo se da smo vas uspješno inspirirali za novu promjenu boje i frizure ove jeseni!