Bizar

Louis Vuitton predstavio vestu koja je sve zgrozila izgledom, ali i cijenom!

admin 11. veljače 2021.

Morat ćete izdvojiti nešto više od 36000kn kako biste postali vlasnik ove "ljepotice"

Modni francuski div već nas godinama veseli svojim novitetima, ali ponekad se dogodi da precijene svoju popularnost te predstave javnosti novitete od kojih zaboli glava. Upravo smo naišli na jedan takav, a riječ je o vesti prepunoj plišanih igračaka. 

Mi smo nedavno pisali o Benetton crnoj puff jakni sa šarenim medvjedićima koja baš i nije naišla ne preveliki interes, a sada vjerujemo da smo u ovoj vesti pronašli favorita koji može konkurirati svojom bizarnošću.

Benetton crna puff jakna sa šarenim medvjedićima pristaje baš svakom djetetu

Ova pletena vesta prekrivena je s 14 plišanih životinja, od zelene žabe do crno bijelih pandi, hobotnica…. svega pomalo! Na službenim stranicama ovaj komad najavili su kao “ekskluzivan“, a cijena koju su predstavili uz isti bila je dovoljan razlog da se pokrene lavina komentara – negativnih!

Ako ste se možda lupili u glavu ili slično i ovu vestu vidite kao modni izazov koji biste mogli isfurati, cijena iste će vas vrlo brzo zaustaviti. Ako pri ruci nemate nešto više od 36 000 kuna zaboravite priču o kupnji i pridružite se svim zlim jezicima koji časte ovaj modni izričaj atributima koje nećemo citirati dok su mala djeca još uvijek budna.

Ako bolje pogledate možete vidjeti da i model koji nosi ovu vestu ne izgleda baš presretno.

Iz Louis Vuittona rekli su da vjeruju da će ove godine razigrane lutke biti u modi i da ovom vestom kreću s trendom. Ako se prema jutru dan poznaje bolje da se zaustave i prihvate drugih motiva i dizajna.

Ako odemo malo dublje analizirati ovu ponudu nije nemoguće da je ovo samo mamac kojem je za cilj da njihov brend dobije publicitet, kakav god on bio.

Ako ste jedan od rijetkih kojem je ova vesta primamljiva te ste iz svih čarapa izvukli životnu ušteđevinu od 36 000 kuna, istu možete pronaći na Louis Vuitton službenim stranicama.