FOTO by Benetton

Elegant

Benetton crna puff jakna sa šarenim medvjedićima pristaje baš svakom djetetu

Krešimir Šustić 30. prosinca 2020.

Ove zime za naše najmlađe biramo samo najbolje

Laganim koracima smo zakoračili u najhladnije godišnje doba, a samim time su se i naše garderobe polako počele prilagođavati trenutnim niskim temperaturama.

Dok čekamo pravu zimu koja će uskoro pokazati svoju oštrinu i pravo lice, potrebno je da se na vrijeme osiguramo stvarčicama uz pomoću kojih će svaki naš izlazak iz kuće biti popraćen toplinom.

S obzirom na to da se svaki član obitelji treba zaštititi od hladnoće, mame fashionistice pažljivo odabiru samo one najljepše komade za svoju dječicu.

Jedan od ključnijih odjevnih predmeta je definitivno jakna, koja će našim mališanima omogućiti bezbrižno igranje na otvorenom i trendi izgled.

Švrljajući web shopovima omiljenih high street brendova, naletjeli smo na jedan zanimljivi i upečatljiv model koji nam dolazi s potpisom talijanske robne marke Benetton.

Crni puff unisex primjerak je napravljen od sjajnog materijala, a krase ga neodoljivi medvjedići u plavoj, crvenoj, zelenoj i žutoj boji koji se nalaze na prednjem dijelu.

Jakna koja će ih staviti u centar pažnje prilikom odlaska u školu ili vrtić, jednako se dobro može spojiti s elegantnijim lookom, kao i s onim casual.

Ukoliko mislite da je ovo ona savršena jakna koja će odlično pristajati vašem najmlađem članu obitelji, potražite je u najbližoj poslovnici ili kupnju obavite online putem LINKA.