FOTO by toynk.com

Dekor

Ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka, pogledajte ove neodoljive teglice!

Viktoria Mikulić 21. srpnja 2022.

Harry Potter i njegova družina zavladali su home dekorom…

Odgledali ste sve nastavke Harry Pottera, a mnogi od vas su uz to pročitali i kultne knjige s potpisom J.K. Rowling. Malo je reći da je ovaj čarobnjak obilježio naše djetinjstvo.

Uz Harryja, Hermione i Rona proživljavali smo svakakve dogodovštine, s njima smo rasli i suosjećali u svim situacijama koje su ih zadesile. Dan danas nam nije jasno kako nečiji um može biti toliko maštovit i osmisliti zaplete koje ni najveći genijalci ne mogu dokučiti, no sretni smo što smo imali priliku isto doživjeti…

Baš kao i kod Mickey Mousea, u Harry Potteru su mnogi brendovi prepoznali potencijal i iskoristili njihove motive za svoje nove kolekcije.

Od odjevnih predmeta, modnih dodataka, stvarčica za dom, djecu i kućne ljubimce, Harry i čarobnjačka škola Hogwarts često se pojavljuju na policama poznatih trgovina.

harry potter posuda za biljke

UNESITE U SVOJ DOM MALI DJELIĆ HOGWARTSA

U potrazi za originalnim teglicama za biljke, a istovremeno kao zagriženi fanatici Harry Pottera, usudili smo se istražiti malo dublje ne bismo li pronašli nešto što će nas svakog dana asocirati na popularnog lika.

Na web trgovini toynk.com koja dostavlja u Hrvatsku, primijetili smo teglice koje neće proći nezamijećeno gdje god ih postavili. Ne znamo koja nam je ljepša stoga smo izdvojili 5 favorita među kojima se kriju neke od glavnih značajki iz filmova, kao što su knjige, sova, bus, biljka Mandrake i znak Hogwarts.

harry potter posuda za biljke

Više ne trebate čaroliju da uredite svoj prostor. Od čarobnjačkog svijeta do vašeg doma, ova ekskluzivna mini žardinjera dotjerat će vaš čarobni kutak s dozom otkačenosti.

Temelji se na ljubičastom trokatnom viteškom autobusu iz Harryja Pottera koji je izrađen od izdržljivog, sjajnog keramičkog kalupa, a dolazi i s umjetnim sukulentom.

harry potter posuda za biljke

Tu je i teglica u obliku čarobne i osjećajne biljke koja je imala korijen nalik ljudskom biću, kao i posudica u obliku knjiga koje će najbolje izgledati na nekoj polici za knjige.

Treća, ništa manje posebnija sadilica napravljena je u obliku kotla sa zlatnim grbom škole čarobnjaštva Hogwarts na prednjoj strani, a dolazi i s umjetnom biljkom. Još jedna famozna 3D posudica za sadnju izgleda baš poput Hedwige, s umjetnim sukulentom koja niče s vrha. Osmišljena je po uzoru na kultnu sovu glasnicu iz Harry Pottera.

Ako niste vješti u održavanju biljaka, ove su teglice prava stvar za vas, a pronaći ih možete na web trgovini!