Dekor

Crni Hogwarts kofer od 219,90 kuna spreman za godišnji odmor!

Viktoria Mikulić 02. lipnja 2022.

Ljubitelji čarobnjaka, imamo nešto za vas…

Lipanj, srpanj, kolovoz ili možda rujan, ne znamo u kojem ćete se mjesecu otisnuti na godišnji odmor, no znamo da bez jedne stvarčice ne biste mogli nigdje – prostranog putnog kofera.

Hogwarts kofer

Iako nam je ljetna garderoba puno draža od zimske jer nam stane mnogo više krpica, svejedno trebamo imati dovoljno velik kofer za sve naše dnevne i večernje outfite, kao i komade za plažu. Ne znamo jeste li u potrazi za novim koferom ili vam to u ovom periodu godine nije ni na kraj pameti, mogli biste se predomisliti kada ugledate Sinsay novitet.

Harry Potter kofer

Cipele, torbice, odjeća i nakit bez problema mogu stati u novi Hogwarts kofer koji je namijenjen za sve ljubitelje čarobnjaka. Crna boja klasična je elegancija i stvorena je za sve generacije kao i spolove. Ovaj ljepotan ne samo da je odlična vrijednost za uloženi novac, već će vam biti modni suputnik uz sve vaše odjevne kreacije.

Elegantan i prostran, ispunit će sva vaša očekivanja. Odlična je vijest da dolazi po cijeni od 219,90 kuna.

Ako i vi ovog ljeta želite čarobirati Jadranom, ne tražite dalje od efektnog kofera koji asocira na Harry Pottera i slavnu čarobnjačku školu.