Zabava

Krema za sunčanje zapravo je pljoskica s alkoholom

admin 07. lipnja 2023.

Još jedan "James Bond" proizvod za kamufliranje vašeg omiljenog pića

Prošlog ljeta pozornost nam je ukrala šljokičasta torbica sa skrivenom pljoskom za kapljicu sa stilom, i otvorila nam brojne mogućnosti kako ovo ljeto može još zabavnije. Uz ovu torbicu vaše omiljeno piće uvijek je s vama i možete se “osvježiti” kada god poželite.

Pronašli smo torbu za svaki dan!

Vrijeme je da odemo korak dalje i upoznamo vas s novom “opremom” koja će vam pomoći da “prošvercate” alkohol tamo gdje ga možda ne biste smjeli imati. Pričamo o privatnim plažama, bazenima i terasama gdje je pravilo – jedina cuga koju ćeš ovdje popiti je ona koju ćeš kupiti!

Takvim pravilima jasno dajemo otpor i predstavljamo vam James Bond dodatke uz koje nitko neće otkriti vaše planove i namjere, a dolazi u vidu bočica s kremom za sunčanje.

Trikovi za plažu

Pronašli smo nekoliko modela raznih oblika i dimenzija, a na vama je da pronađete onu koja će najviše odgovarati vašim potrebama.

U ove kreme za sunčanje nitko ne bi trebao posumnjati, ali ako ste u životu ziheraš, vjerujete u dvostruke provjere i ništa ne prepuštate slučaju, onda smo pronašli i jedan “master” dodatak koji će posramiti čak i one koji rade duple provjere.

Ova specijalna bočica napravljena je tako da možete kontrolirati da li želite da iz nje izađe krema za sunčanje ili vaš alkohol. Maleni mehanizam omogućuje vam da prevarite i one koji bacaju sumnju u neregularnost vaše kreme za sunčanje, i vi ćete mu bez problema objasniti da je u zabludi.

Trikovi za plažu

Nadamo se da će vam ovi dodaci pomoći i da će vaš alkohol stati neotkriven i u najrizičnijim situacijama i lokacijama. Čitavu kolekciju možete pronaći na Amazonu, a cijena varira od dimenzija do razine lukavosti koju skrivaju.