FOTO by Amazon

Modni dodaci

Pronašli smo torbu za svaki dan!

admin 22. ožujka 2022.

Možda nije najljepša, ali je savršena kada se idete naći s frendicom

Došlo je proljeće i logično je da ćemo više vremena provoditi vani, u šetnji, u prirodi. Još jedna od lijepih stvari koja nas veseli je ispijanje pića na sunčanoj terasi i beskrajni tračevi s najboljom frendicom.

Ako niste onaj tip koji voli sjediti u kafići dovoljno je zauzeti klupicu u nekom parku i popiti caffe2go, sok ili možda – vino!

Nije primjereno piti u javnosti, a još više u parku posegnuti za bocom vina, no oni malo iskusniji znaju da postoji “James Bond” accessories koji će vam život učiniti jednostavnijim.

Već smo pisali o grudnjaku koji je zapravo vaš spremnik za vino koje možete konzumirati u situacijama kada to ne biste smjeli. Ovaj lukavi grudnjak to vam omogućuje, a sada smo pronašli još jedan proizvod koji svojom funkcionalnošću jednostavno zaslužuje pljesak.

Zar stvarno! Ovaj grudnjak ima tajno skrovište za vaše vino

Ova torba zapravo je veliki spremnik vina uz koje će vaše druženje i ispijanje vina u parku biti sasvim legitimno, tj. nije legitimno, ali vas nitko neće skužiti, pa možemo reći da je.

Iako ima modela sa samo jednim izlazom, pronašli smo torbu koja ima 2, tako da vi i vaša frendica imate svoj vlastiti, kako ne bi nastala “gužva za pipom“.

Ono što je još super je da možete staviti i dvije odvojene boce, tako da nećete morati birati između bijelog i crnog vina, već ćete biti “naoružani” s obje vrste.

Zapremnina ruksaka su otprilike 2 butelje od 0,75 litara što je sasvim dovoljno za jedno kvalitetno druženje. Temperatura unutar ruksaka nikad neće biti visoka, tako da možete biti sigurni i da nećete piti toplo vino, već će ono biti s temperaturom idealnom za konzumaciju.

Ruksaka i torbi s ovom skrivenom funkcionalnošću ima u nekoliko varijanti, dolaze s cijenom od 69.99$, a pronašli smo ih unutar Amazon web trgovine.