FOTO by Instagram @koranagvozdic

Poznati

Korana i Ivan Šarić sa sinčićem uživaju u zimskim radostima!

Daria Lovrić 03. siječnja 2024.

Palo je i prvo sanjkanje na 10 kilometara dugoj stazi!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić u sretnoj su vezi od 2012. godine i jedan su od omiljenih parova na našoj sceni. Svoje pratitelje na društvenim mrežama često uveseljavaju humorističnim videima i fotkama te zabavnim dogodovštinama iz života.

Prekrasan par je roditeljsku ulogu preuzeo prije dvije i pol godine i iako su zauzeti poslovnim obavezama, uvijek uspiju odvojiti vrijeme za privatan život i uživanje u obiteljskim radostima. Njihov sinčić uvijek im je na prvom mjestu.

Predivna Korana i Ivan Šarić sa sinčićem uživali u obiteljskom odmoru

Tako su se ovih dana zaputili u “hladnije ” krajeve s Olijem kako bi uživali u zimskim radostima. Prekrasna obitelj otputovala je u Italiju, točnije Rosskopf / Monte Cavallo. Simpatična Korana je na svom Instagram profilu objavila video i otkrila da je dečkima to prvo sanjkanje.

„NEZABORAVNO!! Osmijeh nije silazio s lica svih 10 kilometara duge staze, točnije svih 50 minuta vožnje. Dečkima je bilo prvo sanjkanje u životu, a meni su se vratila sva moguća sjećanja na djetinjstvo. Ovo ćemo definitivno ponoviti!“ – poručila je Korana.

Mnoge je zanimalo o kojoj je lokaciji riječ i kako doći do tamo, a Korana je objasnila u komentarima da treba doći do gradića imena Vipiteno iz kojeg se žičarom ide gore na sanjkalište.