FOTO by Instagram @koranagvozdic

Poznati

Predivna Korana i Ivan Šarić sa sinčićem uživali u obiteljskom odmoru na moru!

Daria Lovrić 08. svibnja 2023.

“Smijati se, grliti, ljubiti, učiti, čuvati jedan drugog… biti zajedno!”

Korana Gvozdić i Ivan Šarić jedan su od omiljenih parova na našoj sceni, a svoje pratitelje na društvenim mrežama često uveseljavaju humorističnim videima i fotkama.

Naime, Ivan i Korana u sretnoj su vezi od 2012. godine, a postali su roditelji prije dvije godine. Sretnu vijest podijelili su tek nakon mjesec dana nakon rođenja sinčića.

Podsjetimo, prošli je mjesec preslatki Oliver u krugu roditelja proslavio svoj veliki 2. rođendan, a veseli je par dio slavljeničke atmosfere podijelio i na društvenim mrežama.

Iako su vrlo zauzeti poslovnim obavezama, komičar Ivan Šarić i manekenka i voditeljica Korana Gvozdić odlično balansiraju između poslovnog i privatnog života i uvijek uspiju pronaći vremena za obitelj.

Tako su se prethodnog vikenda zaputili u “toplije” krajeve i s Olijem uživali u sunčanom Zadru. Prekrasna obitelj uživala je na plaži, a pao je i prvi kupanac. Vjerujemo da je more još uvijek prehladno za kupanje, ali za umočiti stopala je dovoljno toplo.

Maleni Oli uživao je u dječjoj igraonici i upoznavanju s konjima, dok se Korana okušala u penjanju po umjetnoj stijeni.

“Smijati se, grliti, ljubiti, učiti, čuvati jedan drugog… biti zajedno!” – stoji ispod objave koja sadrži niz fotografija koje prikazuju vikend ispunjen ljubavlju, veseljem i novim uspomenama.