FOTO by Target / Amazon / H&M

Dekor

Kako na elegantan i jednostavan način dodati jesensku notu i toplinu interijeru?

Daria Lovrić 29. kolovoza 2023.

Prirodni materijali poput drveta i ratana u kombinaciji s toplim svjetlom recept su za jesenski home dekor!

Rujan je iza ugla, temperature padaju, a to znači samo jedno. Bliži nam se jesen! Uskoro će listovi promijeniti boju i oblaci će poprimiti sivu boju, a mi iz tmurnog i nekima tužnog godišnjeg perioda moramo izvući ono najbolje.

Etsy – $100.06
H&M – 59,99 €

Čak i ako niste fanovi jeseni, morate priznati da u njoj ima nešto posebno. Nema ljepšeg osjećaja od ispijanja kave u domu koji je ispunjen toplinom i ukrašen predivnim zemljanim tonovima, dok kiša lupka po našim prozorskim klupicama.

Target – $15
Amazon – $19.99

Možda jesmo ljubitelji jesenskog ugođaja i jesenskih modnih komada, međutim kada je riječ o dekoru, jedino u božićnom periodu volimo pretjerati.

Etsy – $80.10
Amazon – $27.99

Šarmantna ukrasna lampa odagnat će mrak i stvoriti cozy atmosferu!

Kada je riječ o drugim godišnjim dobima, vodimo se onim manje je više, stoga smo uvijek u potrazi za jednostavnim i elegantnim dekoracijama koje će reflektirati razdoblje u kojem se nalazimo, ali neće narušiti harmoniju i sklad našeg doma.

Amazon – $34.99
Target – $15

Dijelite li naše mišljenje, oduševit će vas profinjene lampe u jesenskom ruhu, posebice one od prirodnih materijala. Dekorativne lampe u obliku lišća, žira, gljive, bundeve i sličnih šumskih plodova koji asociraju na najživopisnije doba godine, dolično će se uklopiti u svaki interijer i unijeti dozu topline.

H&M – 59,99 €
Amazon – $126.56

Preslatki primjerci savršen su dodatak vašem cozy kutku, bilo da ih postavite na noćni ormarić, u spavaću sobu, boravak ili hodnik. Na prve znakove jeseni dašak šumske atmosfere u domu je sve što nam treba.